NADAL A L'ESCOLA

Benvolgudes famílies:
Per tal de decorar la nostra escola per aquestes festes de Nadal, vos demanarem la vostra col·laboració, aportant cada alumn@ una bolla de nadal feta a casa amb material reutilitzable, que penjarem al hall o als passadissos del centre. D'aquesta manera, tendrem més de 400 bolles de nadal diferents, fetes pels nostres alumnes.
Així també per tal de fer un arbre de nadal entre tots, des de les tutories vos demanam oures de 1/2 dotzena de cartró (no de plàstic) per tal de pintar-les i decorar-les a les classes.
Vos volem informar que el proper dimecres 20 de desembre realitzarem al gimnàs de l'escola el Concert de Nadal. Com bé sabeu, el mestre de música del centre, en Pep Toni Brotons, treballa amb els alumnes de cada classe una nadala durant el primer trimestre amb molta il·lusió, per fer un concert a les famílies dels nostres alumnes.
De la mateixa manera que es va fer el curs passat el farem en dos torns, ja que la capacitat del gimnàs no permet fer-ho tots junts.
El primer torn serà a les 11:30h i actuaran els alumnes d'Educació Infantil (de 3, 4 i 5 anys) i els alumnes de 1r i 2n de primària.
El segon torn serà a les 12:30 i actuaran els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària.
VOS RECORDAM QUE L'AMIPA ANNEXA MAGISTERI FARÀ FOTOS I VÍDEO QUE ES PENJARÀ A LA SEVA PÀGINA WEB, I PER TANT VOS DEMANAM QUE NO FACEU FOTOS DURANT LES ACTUACIONS DELS VOSTRES FILLS/ES.
Per tal de preparar el concert, farem un assaig al centre el dia 19 de novembre (moment en que es faran les fotos i el vídeo amb ajuda de l'AMIPA), i aprofitarem perquè els alumnes vegin les cançons dels seus companys i companyes.
Aquest any vos demanarem que a les dues actuacions que els alumnes duguin ROBA DE COLOR BLANC com a camiseta, jersei, camisa, ... a la part superior del cos.

Entrades populars d'aquest blog

ENQUESTA SATISFACCIÓ CURS 17-18

Xerrada CIBEREXPERTO